Tjänster

Läs allt om tjänsterna som erbjuds av denna webbplats. 

Vad gör vi för dig?  

Denna webbplats ger dig möjligheten att jämföra flera kategorier av finansiella produkter. För att uppnå det, är det viktigt att ställa upp dina prioriteter gällande dessa produkter. Sedan kan du jämföra olika alternativen. När du har fattat ditt beslut, ska du kontakta produktens utfärdare för att beställa den.  

Denna webbplats ger dig inga finansiella råd, men hjälper dig göra jämförelser för att hitta rätt produkt för dig. Om vi svarar på dina frågor om ytterligare information, ger vi inte några råd. Vi ingriper inte på din begäran och vi har inte tillgång till dina uppgifter.  

Om du har frågor om produkterna, rekommenderar vi att du kontaktar utfärdaren som ger dig mer information och svarar på eventuella frågor du kan ha.  

Hänvisar vi till alla produkter?  

Denna webbplats jämför inte varje enskild finansiell produkt, utan en stor variation av dem. Vi jämför produkterna från de utfärdare vi har ett avtal med, men även produkterna vi anser vara viktiga att nämna på denna webbplats.  

Hur gör man jämförelsen?  

För att starta en produktjämförelse, behöver du definiera dina värden. Sen kan du börja jämförelsen genom att välja den kategori du är intresserad av. Vi presenterar ett stort antal produkter som passar dina förväntningar. Ordningen för resultaten baseras på din sökning och på produktens popularitet. Populariteten är mest baserad på antalet ansökningar. Ibland spelar vår egen bedömning eller kundernas kommentarer en viktig roll i denna popularitet.  

Hur kompenseras vi på denna webbplats? 

När du begär att få öppna ett konto på webbplatsen, får vi betalt av utfärdaren vars produkt du väljer. Vanligtvis har vi ett avtal med utfärdaren. Ibland får vi ersättning av kontoinnehavarna. Vi tar bara emot kompensation i dessa fall. Vi får inte betalt av utfärdarna för att skriva en text till deras fördel. Vi skriver våra texter själva och är oberoende.  

Hur garanterar vi vårt oberoende? 

Vi försöker sluta avtal med så många utfärdare som möjligt. Vi fokuserar därför inte på särskilda utfärdare, vilket innebär att vi är fria att tillhandahålla fullständig information som inte är färgad. Vi jobbar dessutom med låga avgifter. På så sätt garanteras vårt oberoende.  

Dirk.folkers@netcapital.eu