Fondsstad erbjuder förvaltade investeringsstrategier och självval av investeringsfonder. För båda tillvägagångssätten finns ett obligatoriskt minimibelopp på € 10 000. Investeringarna är tillgängliga för privata aktörer och affärsprofiler.

Investeringsstrategier

Fondsstad har ett eget fondhanteringsprogram där investerare kan göra sina investeringar. Användare kan välja mellan fyra strategier med olika risknivåer och avkastning. Dessa är de defensiva, moderata, dynamiska och hållbara profilerna med låg, medelhög och hög risk respektive årlig avkastning som varierar från 2,93 % till 16,55 %. Särskilda detaljer för varje strategi finns på Fondsstads hemsida. Fondstads experter arbetar med partnerfonder där de får lägre avgifter och investerare kan potentiellt få högre avkastning.

Investeringsfonder

För investerare som vill köpa egna medel är det möjligt att välja lämpliga investeringar från en omfattande lista över fonder som framtagits särskilt av Fondsstads experter. Investeringsbolaget erbjuder en lista över partnerfonder där investerare kan hitta omfattande information och resultatanalys. Om du redan har ett konto hos en av Fondsstads partners kan du använda ditt nya konto för att hantera alla konton på en plattform.

Öppna ett konto och avgifter

Genom att klicka på knappen "Öppna ett konto" längst ner på denna sida, visas ett formulär som du kan fylla i och direkt kontakta Fondsstad för att öppna ett konto. När du öppnar kontot kan du bestämma vilken riskprofil som passar dig bäst. Ha ditt IBAN och passnummer redo.

För förvaltade investeringar är förvaltningsavgiften 1 % per år och för egeninvesteringar är detta 0,25 %. Fondavgifterna varierar från 0,35 % till 1 %. Om den bestämda prestationsnivån överskrids debiteras en avgift på 10 %.

Fördelar:

  • Investeringsstrategier eller självinvesteringsfonder
  • Olika risknivåer som passar alla profiler
  • Uppnå avkastning på upp till 16,55 % (dynamisk profil)
  • Flera valutaval

Egenskaper


Förvaltningsavgift1 %
Minimiinvestering10.000,- SEK
Köpavgift0,00 %
Säljavgift0,00 %

» Besök webbplatsent!


> Öppna ditt nya Fondsstad-konto nu!


Om Fondsstad

Fondsstad tillhör Fund Analytics Investment Management LLP, reglerad av Financial Conduct Authority i Storbritannien och registrerad i Autorieit Financiële Markten (AFM) i Nederländerna. Fondsstad samarbetar med välkända finansiella institutioner som DEGIRO, ING och UBS.