Denna finansmäklare, som är ledande i de nordiska länderna och har huvudkontor i Sverige, erbjuder ett tämligen fördelaktigt fondkonto. För att börja investera i fonder hos Nordea måste du vara kund, eller bli kund på internet med BankID.

Nordea ger möjlighet att spara i en rad olika fonder, däribland investeringsfonder, penningmarknadsfonder och obligationsfonder. Med Nordea har du fler än 400 fonder att välja bland när du ska investera.

Att investera i fonder är det lämpligaste för investerare som inte vill lägga så mycket tid på att undersöka marknaderna eller själva bestämma vad de ska investera i. Genom att spara i fonder kan de enkelt få avkastning utan att lägga en massa tid på att analysera marknader och värdepapper. Professionella fondförvaltare från Nordea tar på sig ansvaret för att din portfölj ska växa.

Det finns ett antal portföljer att välja mellan, beroende på vilken risk investeraren är beredd att ta. Från lågriskportföljer, med mindre möjlighet till hög avkastning, till högriskportföljer, med större möjlighet till hög avkastning. Du väljer själv säkerhetsnivå, efter dina möjligheter och önskemål.

Fördelar:

  • Fler än 400 norska och internationella fonder
  • Anpassa vilken risknivå du accepterar för portföljen
  • Mäklare som är specialiserade på nordiska investeringar
  • Snabbt och enkelt att hantera din portfölj online

Egenskaper


Förvaltningsavgift0,30 %
Minimiinvestering0,- SEK Ej tillämpligt
Köpavgift-
Säljavgift-

» Besök webbplatsent!


> Öppna ett fondkonto hos Nordea här!