Nordnet är Skandinaviens ledande internetbank. Den har huvudkontor i Stockholm och erbjuder viktiga finansiella tjänster med fokus på investering och sparande.

Innan du kan börja fondspara hos Nordnet måste du bli kund där. Det kan du bli på internet genom att teckna dig för ett av investeringspaketen med ditt BankID. Hos Nordnet finns ett stort och brett utbud av över 1 000 fonder, både nationella och internationella. Investerarna kan välja mellan fyra portföljer med olika risknivåer.

Nordnet erbjuder analysverktyg av hög kvalitet samt kunskapshöjande information för investerare. Dessutom får du använda den digitala fondrådgivaren gratis. Det är ett verktyg som investerare kan använda för att ta reda på vilken risknivå som passar deras profil bäst, baserat på hur de svarar på några relevanta frågor.

En annan fördel med denna mäklare är att du får tillgång till nätverket Shareville, vilket bara Nordnet-kunder får. I Shareville utbyter investerare idéer, diskuterar och följer framgångsrika investerares portföljer för att få kunskap och inspiration.

Sammantaget erbjuder Nordnet ett komplett konto som ger tillgång till många olika sorters värdepapper. Om du är ute efter ett mångsidigt konto för att ställa samman en portfölj kan Nordnets fondkonto vara något för dig.

Fördelar:

  • Enkelt att öppna ett konto online
  • Handla från en omfattande lista på 1 000 fonder
  • Ledande mäklare på de nordiska marknaderna
  • Smarta och användbara verktyg som underlättar affärerna

Egenskaper


Förvaltningsavgift0,0 %
Minimiinvestering Ej tillämpligt
Köpavgift0,00 %
Säljavgift0,00 %

» Besök webbplatsent!


> Börja fondspara med Nordnet!