Avanza Bank Holding är den största nätaktiemäklaren i landet och har flest erbjudanden på Stockholmsbörsen. Denna nätmäklare har fått många utmärkelser, bland annat för kundnöjdhet och finansiella tjänster.

Med Avanza kan du handla i Norden, de flesta europeiska länderna och i USA och Kanada. För att kunna sätta igång med aktiehandeln måste du bli kund och börja handla genom ditt konto. Det är enkelt att öppna ett nytt depåkonto på internet med BankID. Sedan är det inga svårigheter att börja köpa och sälja aktier online via Avanzas plattform. Du kan också använda appen för iPhone och Android för att när som helst kolla upp dina investeringar. Avanza har flera verktyg som investerare kan använda för att fatta sina beslut, till exempel en Stop Loss funktion, informationsflöde i realtid, notiser och larm per sms eller e‑post, samt djupgående analys och nyheter.

När det gäller avgifter kan du välja mellan ett antal paket: Start, Mini, Small, Medium eller Fast pris. Systemen skiljer sig åt beroende på hur stort belopp du sätter in, samt courtage. Klassen Start gäller för belopp på under 50 000 SEK och här kan investerarna göra upp till 500 order GC1 per år på Stockholmsbörsen kostnadsfritt. I de andra klasserna krävs inte lika stort innehav och de följer mönstret ju högre innehav, desto lägre courtage. För mer detaljerade prisuppgifter kan du gå in på Avanzas webbplats.

Ett handelskonto hos Avanza passar även personer som gör många affärer på Oslobörsen, eftersom kostnadsfria möjligheter erbjuds där. Avanza är också ett alternativ värt att överväga för erfarna och moderna investerare som är ute efter praktiska nätverktyg och användarvänliga handelsplattformar för de bästa investeringsmöjligheterna.

Vilka investeringsmöjligheter finns?

  • Nationella och internationella aktier
  • Investeringsfonder
  • Obligationer

Fördelar:

  • Ledande svensk nätmäklare
  • Courtage från 0 SEK
  • Utmärkt webbplats och förträffliga handelsverktyg
  • Har Sveriges nöjdaste kunder.

Avgifter


Depåavgift0,00 %
OMX-aktier 10 000 SEK75,- SEK
OMX-aktier 50 000 SEK39,- SEK

» Besök webbplatsent!


> Öppna en depå hos Avanza nu!